​Telefon 0411 - 192 99

Elinstallation

För alla typer av elinstallation krävs kunskap och kompetens, el är inte att leka med. Vi på Elmannen hjälper dig med elinstallationer i hela Ystad kommun när du skall bygga om, bygga till eller helt enkelt bygga nytt. Ingen elinstallation är för komplicerad, för stor eller för liten för oss. Om och när du anlitar Elmannen för reparation och underhåll, kan du använda dig av ROT och göra avdrag för halva arbetskostnaden. Företaget startades 2001 och har sedan dess växt sakta men säkert i Ystad. Vi hade inte varit där vi är idag om vi inte hade brytt oss om kunden, kvaliteten och säkerheten.

Elmannen fixar er elinstallation

El och ljus är viktiga komponenter för hemmet, arbetsplatsen och andra ställen som vi individer vistas på. Vi på Elmannen hjälper till från start med projektering, planering och utförande av elinstallation. Vi bidrar även med goda råd, tips och erfarenheter genom hela processen. Vi tummar aldrig på kvaliteten och väljer alltid de bästa leverantörerna och lösningarna i såväl kvalitets- som miljöhänseende. 

För mer information om vad vi kan göra för dig, ditt hem eller ditt företag i Ystad, kontakta oss idag på 0411-192 99 eller via info@elmannen.com.

Kontakta oss för en offert på elinstallation​

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Elmannen i Ystad AB

Box 98

271 22 Ystad​

Besöksadress

Koppargatan 13
271 39 Ystad

Tel / Fax

0411 - 192 99​

E-post

info@elmannen.com