​Telefon 0411 - 192 99

Industriautomation

Industrier är komplicerade verksamheter som sysselsätter många individer i vårt land. För att en industri skall kunna fungera och producera krävs det att teknik och installationer fungerar utmärkt. Elmannen i Ystad AB erbjuder del- eller helhetslösningar med industriautomation. Vi kan erbjuda dig programmering och drifttagning av maskinstyrningar, byggnation, felsökning och reparationer av maskiner och installationer, samt konstruktion. Det finns inga problem som inte går att lösa, och det finns inga lösningar som inte går att förbättra och effektivisera. Elmannen är en komplett elinstallatör för dig och ditt företag.

Industriautomation i Ystad och övriga Skåne

Elmannen har varit verksam sedan 2001 och företaget har med åren hjälpt privatpersoner, verksamheter, företag och industrier med elinstallationer, smarta hem, fastighetstjänster, kamera- och larminstallationer och industriautomation i Ystad kommun och Skåne län. 

Rot-avdrag

Använder du våra tjänster kan du med hjälp av ROT-avdraget få avdrag på 30 procent av hela arbetskostnaden.

Våra övriga tjänster

Vi ser till att du via din telefon, dator eller surfplatta kan styra och ha koll på ditt värmesystem vart du än befinner dig. Eller vad sägs om att med hjälp av kameraövervakning uppleva trygghet och säkerhet? Vid förfrågningar tar vi fram en offert utifrån dina önskemål och behov, vi kan även skräddarsy lösningar speciellt anpassade efter dina behov.

Kontakta oss för en offert på industriautomation​

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Elmannen i Ystad AB

Box 98

271 22 Ystad​

Besöksadress

Koppargatan 13
271 39 Ystad

Tel / Fax

0411 - 192 99​

E-post

info@elmannen.com