​Telefon 0411 - 192 99

Larminstallation

Äger man ett hem, en verksamhet eller ett företag vill man kunna skydda det och skapa ett tryggt och säkert boende eller arbetsplats. Installation av inbrottslarm, övervakningslarm och brandlarm är ett stort kliv mot ett säkrare hem och mot en tryggare arbetsplats.​

Service av larmsystem

Elmannen hjälper dig att säkra upp ditt hem, företag eller verksamhet. Vi utför larminstallation i Ystad och tar fram lösningar och larmsystem som passar just dig och dina behov. Vi arbetar tillsammans mot ett gemensamt och säkert mål. Vi tar även hand om de larm som slutar att fungera.

Elmannen kan larminstallation!

Hur duktig och kunnig man än är på att ordna och fixa hemma så skall man låta elinstallationer utföras av yrkeskunnig personal. El och installationer är inte att leka med. Vi har varit verksamma sedan 2001 och kan idag erbjuda våra kunder, både privatpersoner och företag, tjänster inom bland annat kamerainstallation, industriautomation och larminstallation. Våra medarbetare är kunniga, kompetenta och resultatinriktade.

​Trygghet och säkerhet i hemmet och i era kontorslokaler!​

Vi bryr oss om våra kunder och arbetar tillsammans med dem för att skapa trygghet och effektivitet och smartare hem. Inga problem eller önskemål är för stora eller för små eller för komplicerade. Vi bidrar med tips, råd och erfarenheter genom hela projektet.​​ Kontakta oss idag!

Kontakta oss för en offert på larminstallation​

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Elmannen i Ystad AB

Box 98

271 22 Ystad​

Besöksadress

Koppargatan 13
271 39 Ystad

Tel / Fax

0411 - 192 99​

E-post

info@elmannen.com